HerstacostadionHerstacostadion

Routebeschrijving / Parkeren

Met de auto
Vanaf de A17: Neem afrit 20, industrieterrein Borchwerf, volg de weg "Stepvelden", rij deze door tot de T splitsing en ga dan rechtsaf. Rij nu de Borchwerf helemaal uit. Aan de linkerkant ziet u na verloop van tijd vanzelf het Herstaco stadion met daarin de Voetbalexperience. Rij de parkeerplaats op. Bij een bezoek aan de Voetbalexperience krijgt u een gratis uitrijkaart voor het parkeerterrein.

Met Openbaar vervoer
Treinstation Roosendaal. Neem de achteruitgang van het station en ga via de "loopbrug" over het spoor. U komt dan rechtstreeks uit bij het Herstaco Stadion. Plan uw reis met het openbaar vervoer hier.

Parkeren bij het Herstaco Stadion
Rondom het Herstaco Stadion is betaald parkeren ingevoerd als gevolg van de komst van de loopbrug tussen het NS station en het het stadion.

Openingstijden
7 dagen per week en 24 uur per dag

Tarief
€ 1.30 per uur met een maximum van € 9.00 per dag.
Bij evenementen en bijeenkomsten kan er in overleg met de organisatie maatwerk geleverd worden. 

Gratis parkeren
Bezoekers van het Nationaal Voetbalmuseum de Voetbalexperience mogen gratis parkeren en wel als volgt:
Bij de aankoop van een entreebewijs aan de kassa levert u de inritkaart in en ontvangt u een gratis uitritkaart. 

Bussen
Bussen kunnen via de inrit het parkeerterrein op. Bij het verlaten zal de slagboom handmatig geopend worden door via de receptie.  Bussen betalen een dagkaart van € 20,00 welke contant betaald moet worden.

Betaling
Uit veiligheidsmaatregelen kunt u alleen middels een bankkaart betalen aan betaalautomaat.
Kunt u onverhoopt niet betalen en de betaalautomaat is wel in werking bestaat de mogelijkheid contant af te rekenen bij de surveillant, welke 24/7 oproepbaar is.
De voorrijkosten bedragen hiervoor wel € 60,00 welke contant betaald moeten worden.  

Parkeerverbod
In de omliggende straten is een parkeerverbod ingesteld.  De gemeente handhaaft dit parkeerverbod door verbaliserend op te treden.

NB
Op het parkeerterrein is de wegenverkeerswet 1994 van toepassing. De directie van het Herstaco Stadion is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade aan uw voertuig. Parkeren geschiedt op eigen risico.

bezoekersadres : Borchwerf 4 4704 RG Roosendaal